2015-09-24 07:38:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Valahogy minden fordítva történik

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de hajnalban szünetel. A Merkúr és a Plutó kedvezőtlen kapcsolatban van egymással, ezért furcsa gondolatok jutnak majd az eszébe. Amíg ezek szórakoztatóak, addig nincs is semmi baj. Ha azonban rémisztővé válnak, akkor gyorsan terelje el a figyelmét, a különböző meditációs technikák nagyon hasznosak ilyenkor.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez arra utal, hogy most sokan támogatják az ötletei megvalósításában. A Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Marssal. Ma olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik nincsenek önnel egy hullámhosszon. Bezárkózhat, elfordulhat, ám a legjobb az lenne, ha rájönne, miért vélekednek ennyire másképp a dolgokról...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Emiatt egész nap késésben lesz, nem tudja követni szorosan a napirendjét. A Szaturnusz már átlépett a Nyilas jegyébe, és szembe került az ön jegyével. Ez arra utal, hogy jobban kellene figyelnie a párkapcsolatára.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, emiatt ez egy nehezebb napnak ígérkezik. Igyekezzen minden munkát befejezni legalább délután öt óráig, akkor sikerélményekkel zárhatja a napot. Az idő szorítani fogja, de ennek ellenére tartson néha egy kis szünetet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll, pontosan szemben az ön jegyével. Valahogy minden fordítva történik, mint ahogy eltervezte: most nagyon kell vigyáznia, hogy ne kövessen el hibákat. Előnyére válik, hogy egyik jó tulajdonsága a precizitás, és gyermekkorától kezdve megszokta, hogy semmit se bízzon a véletlenre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Jupiter a Szűz jegyében sok pozitív élménnyel ajándékozza meg. Ma energikusnak érzi magát, jól halad a munkával. Valamilyen kellemes meglepetésre is számíthat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Sajnos kaotikusnak látszik a nap. Nem kellene ennyi különböző feladatot elvállalnia, inkább koncentráljon egy dologra, így biztosan többre jut... Hagyatkozzon az ösztöneire, a belső hang most sem téved!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Merkúr fényszöge miatt ma remekül megoldja a nehéz problémákat is. Most elérheti azt, amit szeretne, könnyen meggyőz másokat az álláspontja helyességéről.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most különös figyelmet fordíthat arra, hogy jó benyomást tegyen a munkahelyén, azonban gyakran szétszórttá válik, emiatt szétforgácsolódhat az energiája. Ne vállalja túl magát, intézze el csak azt, ami már nagyon sürgős.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma egy kicsit felelőtlenül bánik a pénzével, önre egyébként nem jellemző módon... A legjobb, ha ma nem ön intézi a bevásárlást, ha pedig ingatlanügyeket intézne, azt halassza más időpontra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Határozott benyomást kelt, és jól tudja érvényesíteni az akaratát. Ha elég önfegyelmet tanúsít, akkor ez jó időszak lesz az ön számára. Továbbra is gondokat okozhat a pénzzel való kapcsolata. Semmi értelme kockázatokat vállalni. Józanul becsülje fel a helyzetét, és vonja le a tanulságot, ha szükséges.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Fáradtnak, enerváltnak érezheti magát. Munka után menjen el egy uszodába, vagy üljön be egy kávéra a barátaival - ez a legjobb, amit tehet, az ügyek intézését halassza máskorra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: